Myautowash.dk

Få vasket din bil hjemme, mens du slapper af.

Sådan fungererMyautowash.dk

Der er ikke mange følelser, der slår dén, når man sætter sig ind i en helt rengjort og velplejet bil. Vi tilbyder en billig bilpleje med smukt resultat.

1. Bestil online

Du booker en tid på vores hjemmeside, og vælger behandling, tid og sted

2. Vi kommer ud til dig

Vi kører ud hvor det passer dig bedst, og tager os af din bilpleje.

3. Du får en skinnende ren bil

Du kan bagefter nyde følelsen af en helt ny bil

Indvendig rengøring af bil indeholder:

Udvendig rengøring af bil indeholder

Ekstra Rens

 • Dyrehår 199 kr.

  Hvis der er dyrehår.

 • Ekstra beskidt 199 kr.

  Hvis bilen er mere beskidt end almindeligt.

 • Lakrens 99 kr.

  Tjærepletter, mm.

 • Ekstra fælgrens 99 kr.
 • Tømning af førerkabine 99 kr.
 • Dybdegående sæderens 79 kr.

  Pris pr. sæde.

 • Rens af børnesæder 49 kr.

  Pris pr. sæde.

 • Varerumsrengøring 199 kr.

  For varebiler

 • Udvendig pudsning af vinduer 79 kr.

Professionel bilvask

Få vasket din bilmens du slapper af

Vi har gjort det så nemt som muligt, at få en komplet rengøring af bil hjemme i din egen indkørsel. Alt du har brug for, er vores hjemmeside, for alt fra booking til bilpleje kan gøres hjemme fra sofaen.

Myautowash tilbyder bilvask i Århus og omegn, men kommer gerne længere ud efter aftale. Ved særlige aftaler om flere biler/erhverv, eller kørsel uden for Århus-egnen, sidder vores personale altid klar på telefon og e-mail til at besvare dine spørgsmål.

Bestil din bilpleje i dag!

Bestil via hjemmesiden eller ring på tlf: 61 10 99 89 for både bestilling og spørgsmål om din bilvask. Vi tager os af både udvendig og indvendig rengøring af bil og du betaler først, når din bil står ren og klar.

Vi tilbyder billig bilpleje af alle typer biler.

Hvad sigervores kunder?

Kæmpe anbealing herfra
Læs mere
Jg har længe ønsket at forkæle min bil med en grundig vask, dog har det været svært at finde tiden til det. Heldigvis så jeg en reklame af Myautowash, som kører ud til kunder og tilbyder bilpleje. Jeg bestilte nemt og hurtigt en tid på deres hjemmeside og forleden dag gjorde de min bil ren imens jeg passede mit arbejde. Min bil er nu skinnende ren og jeg er en tilfreds kunde! Myautowash er fleksible og super dygtige til deres arbejde - stor ros til de unge fyre herfra!
Skinnende rent
Læs mere
Fik anbefalet myautowash, igennem nogle bekendte og personligt har jeg været meget skeptisk, overfor bilpleje osv, men kan love jer for de unge fyrer udførte et godt stykke arbejde, er helt fint tilfreds, kan klart anbefales.
Kanon service!
Læs mere
Billig rengøring af bil og meget grundig og serviceminded medarbejdere, der ved hvad de laver. Kan helt klart anbefales!
Nemt og effektivt
Læs mere
Nemt, effektivt samt god service til en god pris. En kæmpe anbefaling herfra og skal helt sikkert have vasket min bil igen hos myautowash.
Passion og engagement
Læs mere
Hvis man holder af sin bil, er dette det rette sted! Myautowash har fået rengjort min bil udvendigt og indvendigt og den skinner som ny nu. Jeg kan kun anbefale jer myautowash da de både har ekstraordinær service, men man kan også mærke de er engageret og passioneret omkring sit arbejde! Kæmpe anbefaling herfra!!
Tidligere
Næste

Få prisvenlig bilplejemed god samvittighed

Vaskehaller slider på miljøet, men hos Myautowash vasker vi din bil med omtanke for både dig og bæredygtigheden. Vi bruger kun markedets mest miljøvenlige produkter, og vi sparer på vandet under hver bilvask.

Vi passer godt på din bil, når vi arbejder. Derfor bruger vi heller ikke damprens i vores mobil bilpleje, da flere oplever, at damprensere laver ridser i lakken. I stedet håndvasker vi din bil, så lakken forbliver intakt og din bil ikke mister værdi.

Al personale er uddannet i både udvendig- og indvendig rengøring af biler. Vi bruger kun markedets bedste børster og værktøjer, og sparer på vandet. Det garanterer din tilfredshed – og jaloux naboer, når din bil funkler i indkørslen derhjemme.